About the influence of cooking on its assimilation. Experiments of N. Salomons (Arch. für. Verdauungskr., Bd. 42, No. 1-2)

Cover Page


Cite item

Full Text

Abstract

Experiments of N. Salomons (Arch. für. Verdauungskr., Bd. 42, No. 1-2) did not give a difference between the assimilation of cooked and raw food.

Full Text

Опыты Н. Salomons (Arch. für. Verdauungskr., Bd. 42, № 1—2) не дали разницы между усвоением пищи вареной и сырой. Последняя, впрочем, во всяком случае, каких-либо преимуществ не представляет. Скорее приходится принять, что вследствие худшего всасывания в кишечнике, сырая пища иногда может вредить.

×

References

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

© 1929 Eco-Vector





This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies