About the influence of cooking on its assimilation. Experiments of N. Salomons (Arch. für. Verdauungskr., Bd. 42, No. 1-2)
- Issue: Vol 25, No 3 (1929)
- Pages: 339-339
- Section: Articles
- Submitted: 25.08.2021
- Accepted: 25.08.2021
- Published: 15.03.1929
- URL: https://kazanmedjournal.ru/kazanmedj/article/view/79093
- DOI: https://doi.org/10.17816/kazmj79093
- ID: 79093
Cite item
Full Text
Abstract
Experiments of N. Salomons (Arch. für. Verdauungskr., Bd. 42, No. 1-2) did not give a difference between the assimilation of cooked and raw food.
Keywords
Full Text
Опыты Н. Salomons (Arch. für. Verdauungskr., Bd. 42, № 1—2) не дали разницы между усвоением пищи вареной и сырой. Последняя, впрочем, во всяком случае, каких-либо преимуществ не представляет. Скорее приходится принять, что вследствие худшего всасывания в кишечнике, сырая пища иногда может вредить.
×