Hypertension and garlic. N. Schwann (Schweiz. med. Woch., 1928, No. 5)
- Issue: Vol 24, No 11 (1928)
- Pages: 1247-1247
- Section: Articles
- URL: https://kazanmedjournal.ru/kazanmedj/article/view/95697
- DOI: https://doi.org/10.17816/kazmj95697
- ID: 95697
Cite item
Full Text
Abstract
The author gives garlic for hypertension in elderly people in intervals (1-2 weeks) between iodine intakes, but estimates its action only as suggestive. In young people he has never seen from this remedy lowering of pressure, although subjective improvement is always there.
Keywords
Full Text
Н. Schwann дает чеснок при гипертонии у пожилых людей в промежутках (по 1—2 недели) между приемами иода, но действие его оценивает лишь как суггестивное. У лиц молодых он никогда не видел от этого средства понижения давления, хотя субъективное улучшение—всегда.
×